«Χάλασε» του Ουέαρ στην Κύμη!

1765261 1

Ο Κέβιν Ουεάρ μπορεί να έδωσε τα χέρια με την Κύμη και στη συνέχεια να ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα ωστόσο αποφάσισε να κάνει πίσω και να «ακυρωθεί» η συμφωνία! Η ΚΑΕ Κύμη θα κινηθεί νομικά, ενώ με σχετική ανακοίνωση ανέφερε ότι «δεν έχει επιτρέψει σε κανέναν η ομάδα να αμφισβητήσει την αξιοπιστία και την φερεγγυότητά της». 

Ο Αμερικανός γκαρντ που αγωνίστηκε πέρυσι στον ΓΣΛ Φάρο και ο οποίος ήταν μέλος του Λούιβιλ του Ρικ Πιτίνο, αρνήθηκε -τελικά- να μετακομίσει στην Κύμη. Συγκεκριμένα είχε αμφιβολίες όσον αφορά τις πληρωμές της ομάδας και γι' αυτόν τον λόγο αποφάσισε να ακυρώσει τη συμφωνία αφήνοντας τους Ευβοιώτες στα...κρύα του λουτρού. 

Μάλιστα η ΚΑΕ Κύμη ανέφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε: «Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την ακύρωση της μεταγραφής του Kevin Ware λόγω της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που επέδειξε ο Αμερικάνος αθλητής. Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών και την υπογραφή των συμβολαίων, ο Ware αναμενόταν να έρθει στην χώρα μας την Κυριακή 27/1. Αρχικά ζήτησε να αναβληθεί η άφιξη του για δύο ημέρες και στην συνέχεια ενημέρωσε μέσω των εκπροσώπων του ότι δεν θα έρθει καθόλου στην Ελλάδα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα της. Έχοντας λοιπόν στην κατοχή της το υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τον αθλητή, θα κινηθεί νομικά εναντίον του για να διαφυλάξει τα συμφέροντα της. Ταυτόχρονα, ο προπονητής της ομάδας μας κ. Ισίδωρος Κουτσός  σε συνεργασία με την διοίκηση κινούνται ήδη για την εύρεση ενός νέου παίκτη που θα έρθει άμεσα στην χώρα μας για να βοηθήσει την Κύμη στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος».