ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Χάρντεν, «σκότωσε» τους Ουόριορς! (vid)

0000

Ένας συγκλονιστικός Χάρντεν έστειλε το ματς με τους Ουόριορς στην παράταση και στην συνέχεια τους «εκτέλεσε», για να δώσει τη νίκη στους Ρόκετς (134-135)! Το λάθος των διαιτητών.

Απίστευτο φινάλε στο Όκλαντ! Ο Τζέιμς Χάρντεν και οι Ρόκετς έκαναν απίστευτα πράγματα, αφού γύρισαν το ματς από το -20 και στην συνέχεια ο «Μούσιας» το έστειλε στην παράταση με τρίποντο. Στο έξτρα πεντάλεπτο ο Χάρντεν έδωσε την... χαριστική βολή στους Ουόριορς, αφού εκτέλεσε για τρεις κι ευστόχησε, υπό την πίεση των Γκριν - Τόμπσον.

Βέβαια, οι διαιτητές έκαναν απίστευτο λάθος στην προτελευταία φάση, όπου ο «KD» πάτησε τρεις φορές έξω από την τελική γραμμή, πριν δώσει την τελική πάσα για το 134-132 του Στεφ Κάρι. Επειδή δεν σταμάτησε η φάση, οι διατητές δεν μπορούσαν να εξετάσουν το video replay, για να ακυρώσουν το καλάθι των Ουόριορς, όπως είχε γίνει πέρυσι στην Οκλαχόμα με το νικητήριο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που είχε πατήσει έξω.

Από εκεί και πέρα, ο ηγέτης των Ρόκετς ολοκλήρωσε το ματς με 44 πόντους, 15 ασίστ και 10 ριμπάουντ. Ο Καπέλα ακολούθησε με 29 πόντους και 21 ριμπάουντ. Για τους «πολεμιστές», ο Κάρι είχε 35 πόντους και οι Ντουράντ - Τόμπσον από 26 έκαστος.