Βεζένκοφ: «Σκληρά και με ένταση 40 λεπτά!»

085503

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ αναφέρθηκε στον ρυθμό που θέλει να θέσει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Νταρουσάφακα και στάθηκε στα επιθετικά ριμπάουντ της τουρκικής ομάδας.

"Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία πάνω από όλα. Είμαστε επαγγελματίες, έχουμε συνηθίσει σε αυτό τον ρυθμό όλα αυτά τα χρόνια, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι η δουλειά μας και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι", απάντησε ο φόργουορντ της ομάδας για το αν νιώθει περίεργα που βρίσκεται στο παρκέ τέτοιες μέρες.

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα, τόνισε: "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά για να πάρουμε τη νίκη. Με την αλλαγή του προπονητή βλέπουμε πως η Νταρουσάφακα παίζει πιο σκληρά, είναι η πρώτη ομάδα στα επιθετικά ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα, οπότε πρέπει να ελέγξουμε αυτό τον τομέα, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να παίξουμε σκληρά. Πρέπει να κάνουμε αυτό ακριβώς που δεν κάναμε στο προηγούμενο ματς με το Περιστέρι, να παίξουμε και τα σαράντα λεπτά σκληρά και με ένταση. Είμαστε όλοι προετοιμασμένοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι".