Πιτίνο: «Δεν θα έχω πρόβλημα με τον Γιαννακόπουλο»

usa today 9957504

Ο Ρικ Πιτίνο σε δηλώσεις του στάθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ευκαιρία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Ο «θρυλικός» προπονητής του NCAA μίλησε στην «Courier Journal» (ηλεκτρονική εφημερίδα του Λούιβιλ, όπου ήταν προπονητής για 16 χρόνια) και είπε αρχικα: «Είναι πολύ παθιασμένος. Είναι ένας άνθρωπος που δεν φαίνεται να τρελαίνεται για τους διαιτητές. Όμως στο τηλέφωνο που μιλήσαμε ήταν εξαιρετικός. Έχει πολύ πάθος για την ομάδα του. Δεν ανέχεται πολλά στις σχέσεις με τους παίκτες κλπ. Μου είπε πως είναι μεγάλος θαυμαστής μου. Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Μισεί την ήττα, μισώ κι εγώ την ήττα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου λείπει φοβερά η προπονητική. Ακόμη έχω πολλή πικρία μέσα μου για το Λούιβιλ και πιστεύω πως αυτό θα την απομακρύνει κάπως», ενώ διέψευσε πως είχε πρόταση από ομάδα της Νέας Ζηλανδίας, λέγοντας: «Κάποιος να ήθελε να μου κάνει πλάκα».

Όσο για την Euroleague ανέφερε πως: «Είναι λίγο κάτω από το ΝΒΑ», αλλά «θα μου δοθεί η ευκαιρία να βιώσω μια διαφορετική εμπειρία και να πάω σε πολλά και διαφορετικά μέρη που δεν είχα δει ποτέ». 

Τέλος, δεν παρέλειψε να πει: «Βλέπω πλέον κάθε μέρα ξεχωριστά και θα δούμε πώς θα πάει το πράγμα. Θέλω να επιστρέψω στην άκρη του παρκέ και θα δούμε τι θα γίνει».