Ο Λάνγκφορντ το... πήρε πάνω του!

2043684 1

Ένας σοβαρός Παναθηναϊκός, που είχε για κορυφαίο τον Λάνγκφορντ, νίκησε εύκολα (93-83) τον ΠΑΟΚ, στην Πυλαία, ενόψει της διαβολοβδομάδας στην Ευρωλίγκα. 

 Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και έχοντας το προβάδισμα από την αρχή μέχρι το τέλος, φτάνοντας ακόμη και στο +20, ο Παναθηναϊκός νίκησε 93-83 τον ΠΑΟΚ, στην Πυλαία και πλέον στρέφει το μυαλό του στη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Αρμάνι Μιλάνο. 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσπάθησε να πιέσει και να πλησιάσει τους «πράσινους», οι οποίοι όμως είχαν σε πολύ καλή ημέρα τον Λάνγκφορντ (21π.) και έτσι δεν μπήκαν σε… περιπέτειες, διατηρώντας τον έλεγχο μέχρι τη λήξη. 

Για το «τριφύλλι» καλή εμφάνιση έκανε και ο Τόμας με 14 πόντους, με τον Καλάθη να αγγίζει το νταμπλ-νταμπλ με 12 πόντους και 9 ασίστ και τον Λοτζέσκι –στην επανεμφάνισή του- να προσθέτει άλλους 11 πόντους. Από τον «Δικέφαλο του Βορρά» πάλεψε ο Χάτσερ με 22 πόντους, ενώ άλλους 12 είχε ο Γκος. Τα 6/8 τρίποντα που είχε ο Παναθηναϊκός μετά την αρχική επίπεδο των 0/4 ήταν το σημείο «κλειδί» γιατί πάτησε πάνω στην ευστοχία του ούτως ώστε να αποκτήσει διψήφια διαφορά και να διαχειριστεί το παιχνίδι δίχως πίεση, όταν αυτό έφυγε από τα χέρια του.

Τα δεκάλεπτα: 11-19, 31-48, 56-69, 83-93