Οι Πέισερς προσγείωσαν απότομα Γιάννη και Μπακς! (vids)

pacegi

Μόνο ντέρμπι δεν ήταν ο αγώνας των Πέισερς με τους Μπακς. Και δεν ήταν γιατί με τον Αντετοκούνμπο να μένει μακριά από τον καλό του εαυτό έχοντας 12 πόντους με λίγες προσπάθειες, αλλά και 10 ριμπάουντ, τα... ελάφια ηττήθηκαν με 113-97.

Οι Πέισερς ήταν απόλυτα διαβασμένοι απέναντι στους Μπακς, βρήκαν τον τρόπο να περιορίσουν τον μέτριο Γιάννη Αντετοκούνμπο και τουε σουτέρ γύρω του, καταφέρνοντας να πάρουν μία εύκολη νίκη με 113-97. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καλά κλεισμένος από την προσαρμοσμένη άμυνα των Πέισερς, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 12 πόντους (season low), ενώ οι Πέισερς παρέδωσαν σεμινάρια αμυντικής λειτουργίας με το Μιλγουόκι να έχει συνολικά 11 στα 43 τρίποντα. 

Με τη νίκη αυτή οι Πέισερς έφτασαν στο 18-10 και βρίσκονται μια νίκη πίσω από τους αντιπάλους τους που έπεσαν στο 18-9. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γιανγκ που πέτυχε 25 πόντους και τον ακολούθησαν οι Τέρνερ με 23 και Μπογκντάνοβιτς με 16. Για τους ηττημένους ο Μπλέντσο είχε 26 και ο Λόπες 15, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ όπως αναφέραμε είχε 12 πόντους με μόλις 7 προσπάθειες εντός παιδιάς, μαζεύοντας 10 ριμπάουντ, ενώ έδωσε και 7 ασίστ.