Παππάς: «Ο κόσμος έχει αγοράσει 10.000 διαρκείας, έχει βάλει το χέρι στην τσέπη για να κερδίζουμε»!

2038767 1

Ο Νίκος Παππάς εξήγησε μετά από το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι πως είναι καθήκον των «πράσινων» να κάνουν χαρούμενους και υπερήφανους τους οπαδούς τους.  

Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» εξήγησε στην κάμερα της COSMOTE TV μετά από τη νίκη στον αγώνα με το Περιστέρι

«Περιμέναμε να είναι ανταγωνιστικό το Περιστέρι. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Έχουν τον κόουτς Πεδουλάκη που θα έχει καλοδουλεμένη ομάδα αμυντικά και επιθετικά. Είχαμε απουσίες της τελευταίας στιγμής με τον Λοτζέσκι και τον Θανάση. Κερδίσαμε απόψε και είναι σημαντικό για την ψυχολογία μας για να φανούμε έτοιμοι στην δύσκολη συνέχεια. Έχουμε καλό υλικό για να παίξουμε όμορφο μπάσκετ. 

Υπάρχει διαφορά σε αγώνες της Euroleague και το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι για να παίζουμε σωστά. Να γυρίζουμε την μπάλα για να βρούμε ελεύθερα σουτ και να απολαμβάνει ο κόσμος το μπάσκετ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αγοράσει 10.000 διαρκείας. Έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη για να κερδίζουμε και να παίζουμε όμορφο μπάσκετ. Δεν έχουμε ανάλογη εικόνα. Πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε. Είναι καθήκον μας να τους κάνουμε χαρούμενους και περήφανους».