Διέλυσε τον Αθηναϊκό ο Ολυμπιακός

4646124

Συνεχίζει το τεράστιο αήττητο σερί του ο Ολυμπιακός που πέρασε με άνεση και από την έδρα του Αθηναϊκού (91-58).

 Την 91η συνεχόμενη του νίκη σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις πέτυχε ο Ολυμπιακός στον Βύρωνα, επικρατώντας του Αθηναϊκού στο κλειστό της Εργάνης με σκορ 91-58. Οι «ερυθρόλευκες» ανέβασαν ταχύτητα ανά δεκάλεπτο και «έχτισαν» μία καλή διαφορά στην τρίτη περίοδο και τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες την αναμέτρηση στη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός από την Κυριακή ξεκινάει την προετοιμασία του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Carolo την Τετάρτη για την Ευρωλίγκα. Πρώτη σκόρερ του Θρύλου στο ματς με τον Αθηναϊκό ήταν η Τζέσικα Τόμας με 15 πόντους, ενώ με 13 ακολούθησε η Πηνελόπη Παυλοπούλου.

 Τα δεκάλεπτα: 20-24, 30-40, 39-61, 58-91

Αθηναϊκός (Καλογερόπουλος): Τζανετάτου  1, Στούπα  2, Δορδοκίδη  1, Τσιάδη 9, Λουκάτου 2, Λέιφιλντ 4, Γιαμπάνη 6, Κόστοβιτς 25, Μακέι  10 (1)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Μάζιτς  10 (2), Σταμάτη 12 (2), Παυλοπούλου 13 (3), Τόμας 15 (2), Λίτση 4, Νικολοπούλου 5 (1), Σωτηρίου 2, Τζόνσον 8, Κοσμά 12 (2), Σταμολάμπρου 10 (2), Σπυριδοπούλου, Αυτζή

Ο Γιώργος Παντελάκης υποστήριξε μετά το ματς πώς: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά μας με τον Αθηναϊκό. Δοκιμάσαμε πράγματα μέσα στο παιχνίδι και σκοπός μας ήταν να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και συνεχίζουμε το αήττητο σερί μας στην Ελλάδα. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με την Carolo στην Ευρωλίγκα, ξεκινώντας από αύριο την προετοιμασία μας».

Μετά το παιχνίδι η Πηνελόπη Παυλοπούλου δήλωσε: «Σήμερα στο πρώτο δεκάλεπτο δεχτήκαμε πολλούς πόντους και δεν ήμασταν ευχαριστημένοι με την παρουσία μας στο παρκέ. Στα επόμενα δεκάλεπτα προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε αυτό και φάνηκε και στο τελικό σκορ. Από εκεί και πέρα με βγήκαν κάποια πράγματα στην επίθεση και κάναμε κάποιες δοκιμές ενόψει του παιχνιδιού της Ευρωλίγκας. Από εδώ και μπρος αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε και να παρουσιάζουμε  το καλύτερο μας πρόσωπο».