Σοκ για το Περιστερι, τέλος η σεζόν για Κλαρκ!

site gsperisteri

Σημαντική απώλεια για το Περιστέρι, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κίκι Κλαρκ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Στο Περιστέρι μπορούν να χαίρονται για το αήττητο (7-0) της ομάδας, ωστόσο έχουν κι έναν λόγο να λυπούνται.Ο Κίκι Κλαρκ τραυματίστηκε στο ματς με το Λαύριο και σύμφωνα με την ενημέρωση του συλλόγου, θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Αμερικανός παίκτης υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό πόδι και θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου.

Το Περιστέρι αναφέρει: «Πολύ άτυχος στάθηκε ο Keydren “Kee-Kee” Clark στην αναμέτρηση του Περιστερίου Βίκος Cola με το Λαύριο. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα, στο αριστερό πόδι, τραυματισμός που τον θέτει νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. 

Ο Keydren “Kee-Kee” Clark υποβλήθηκε σε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις και τις επόμενες ημέρες θα χειρουργηθεί από την ιατρική ομάδα του ιατρού μας κ. Πισκοπάκη, ώστε να αποκατασταθεί ο τραυματισμός και εν συνεχεία να περάσει στην περίοδο αποθεραπείας. 

Η ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola είναι από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του «Kee-Kee» και σύσσωμη του εύχεται ταχεία ανάρρωση!».