Επανάληψη στα τελευταία 31'' του Κολοσσός-Λαύριο

2022716

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ δέχτηκε την ένσταση που κατέθεσε ο Κολοσσός Ρόδου για το παιχνίδι με το Λαύριο και θα επαναληφθούν τα τελευταία 31'' δευτερόλεπτα του αγώνα, με το Λαύριο να προσφεύγει στον ΑΣΕΑΔ.

Τα διαιτητικά λάθη στο ματς των δύο ομάδων οδήγησαν στην απόφαση να επαναληφθεί ο αγώνας από το χρονικό σημείο 00:31 (τριάντα ενός δευτερολέπτων) πριν την λήξη της 4ης περιόδου.

Η διοίκηση του Κολοσσού έχει έντονα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με το Λαύριο θεωρώντας ότι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα.
Στην ομάδα της Ρόδου φωνάζουν για δύο διαιτητικές λανθασμένες αποφάσεις με την πρώτη να είναι στα 31,4" πριν τη λήξη και αφορά παράβαση 8" από τον Μέλσον που δεν πρόλαβε να περάσει το κέντρο με το σκορ στο 69-67 και την δεύτερη να σχετίζεται με «μπρος πίσω» στα 13" όταν το Λαύριο κέρδιζε με 72-70.

Ο παρατηρητής αμέσως μετά το τέλος του αγώνα είπε στον διαιτητή ότι έχει κάνει λάθος, το έγραψε στο φύλλο αγώνα και με αυτό δικαιώθηκε ο Κολοσσός Ρόδου, με το γεγονός αυτό με τον παρατηρητή να συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά.