Με Μπουρούση οι κλήσεις της Εθνικής!

bourousis ellada bast

Με τον Μπουρούση να δίνει το «παρών», αλλά χωρίς τους παίκτες της Euroleague και φυσικά του ΝΒΑ είναι οι κλήσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου για το επερχόμενο «παράθυρο» της Εθνικής. Ντεμπούτο για τρεις στην Εθνική ανδρών.

Μπορεί η Εθνική ομάδα να έχει προκριθεί ήδη στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2019 τα «παράθυρα» συνεχίζονται και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε τους 14 παίκτες.

Στις κλήσεις δίνει για ακόμα μια φορά το δυναμικό «παρών» ο Γιάννης Μπουρούσης, αλλά όχι οι παίκτες της Euroleague και φυσικά του ΝΒΑ. Ντεμπούτο στην αποστολή των ανδρών κάνουν οι Λίνος Χρυσικόπουλος, Μούρτος και Τσαϊρέλης.

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Γερμανία στις 30 Νοεμβρίου στην Πάτρα, ενώ στις 3 Δεκεμβρίου θα παίξει κόντρα στην Σερβία στο Βελιγράδι.

Η αποστολή της Εθνικής:

Γιάννης Αθηναίου, Χάρης Γιαννόπουλος, Μιχάλης Λούντζης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Μαυροειδής, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιάννης Μπουρούσης, Αντώνης Κόνιαρης, Βασίλης Μούρτος, Λίνος Χρυσικόπουλος, Γιαννούλης Λαρετζάκης, Χρήστος Σαλούστρος