Πασκουάλ: «Να μας δώσετε αυτήν την... ενέργεια!»

2020800 1

Ο Τσάβι Πασκουάλ σχολίασε με τον... δικό του τρόπο την ανακοίνωση της χορηγίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με την εταιρεία Protergia. 

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε χαρακτηριστικά για τη νέα χορηγική συμφωνία: «Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείχνετε για να προσθέσετε το όνομά σας στη φανέλα μας. Ευχόμαστε, ελπίζουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε να σας κάνουμε περήφανους γι' αυτήν την συνεργασία. Και είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσετε αυτήν την ενέργεια και σε κάποια παιχνίδια θα μας χρειαστεί. Προσπαθούμε και εμείς από τη πλευρά μας να προσφέρουμε ένα μοντέρνο προϊόν , το ίδιο κάνετε και εσείς. Και να αντιπροσωπεύει τις αξίες της ανάπτυξης και της επιτυχίας».

Ο εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ Αριστείδης Χριστόπουλος πήρε πρώτος τον λόγο όσον αφορά τη συμφωνία των «πρασίνων» με την Protergia: «Καλωσορίζουμε την Protergia στην οικογένεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς μέσω αυτής της συνεργασίας θα προβάλετε στο πίσω μέρος της φανέλας μας. Η Protergia είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ρεύματος και φυσικού αερίου στην Ελλάδα και είναι ιδιαίτερα σημαντικό που επέλεξε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για να κάνει την πρώτη της πολύ μεγάλη χορηγία στον αθλητικό χώρο. Ενώνουμε τις ενέργειές μας, ηλεκτρικές και μη, και εντός και εκτός παρκέ σε μια επετειακή χρονιά που γιορτάζουμε τα 100 χρόνια για να στοχεύσουμε ψηλά»

Από την πλευρά της, η Διευθύντρια Επικοινωνίας  και Στρατηγικής Μαρκετινγκ της Protergia Βιβιαν Μπουζάλη στάθηκε στα όσα θέλει να προσφέρει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ μέσω αυτής της συνεργασίας: «Καταρχήν χρόνια πολλά για τα 100 χρόνια του τμήματος. Ευελπιστώ να τα χιλιάσετε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι ως Protergia που είμαστε μαζί σας και ανακοινώνουμε τη συμφωνική χορηγία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους στον ελληνικό αθλητισμό αλλά και στο διεθνές στερέωμα. Σκοπός μας είναι να ηλεκτρίσουμε ακόμα περισσότερο την απίστευτη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Η Protergia είναι ηλεκτρικής ενέργειας της Μυτηλιναίος, είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγής ρεύματος στην Ελλάδα. Προθυμοποιείται τόσο στην παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος όσο και στο φυσικό αέριο προσφέροντας ρεύμα σε περισσότερα από 110.000 επιχειρήσεις και νοικοκυριά σε όλη τη χώρα. Επενδύουμε συνεχώς σε καθαρές μορφές ενέργειας. To brand name Protergia έχει ήδη συνδεθεί με πολλά αθλητικά δρώμενα ήδη».