«Πετάει» ο Χάντερ... πετάει και η ΑΕΚ!

hunter 1

Ο Βινς Χάντερ ήταν και πάλι ασταμάτητος για λογαριασμό της ΑΕΚ με 28 πόντους και 9 ριμπάουντ, με αποτέλεσμα η «Ένωση» να επικρατήσει δύσκολα της Λιετκαμπέλις στο κλειστό του ΟΑΚΑ με 65-59 και να φτάσει στην 5η νίκη της σε έξι παιχνίδια του BCL. 

 Ο σέντερ της Ένωσης ήταν με μια λέξη: απολαυστικός. Τελείωσε το ματς με 8/11 δίποντα και 12/16 βολές ενώ μάζεψε εννιά ριμπάουντ έχοντας και τρία κλεψίματα. Ο Λούκα Μπάνκι είδε στο πρόσωπο του τον απόλυτο ηγέτη της ΑΕΚ με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη χωρίς να έχουν στο ροστερ τους τους Καββαδα, Μέις, Σάκοτα και Ξανθοπουλο.

Tην αθόρυβη δουλειά στην άμυνα έκανε στο φινάλε ο Δημήτρης Μωραϊτης (7 πόντους, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα) που καθήλωσε τον Μάβρα. Στους 12 πόντους σταμάτησε ο Λαρεντζάκης που έπαιξε καθοριστικό ρόλο και αυτός στο φινάλε, με καθοριστικές άμυνες, αλλά και μια φοβερή ασίστ στον Χάντερ. Εκπληκτική άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο από την Ένωση, που δέχτηκε μόλις οκτώ πόντους συνολικά στην τελευταία περίοδο και πέντε στα τελευταία 7:10. 

Τα δεκάλεπτα:17-13, 31-31, 47-51, 65-59