«Καθάρισε» και την ΑΕΚ ο Προμηθέας!

2006360 1

Ο Προμηθέας με φοβερό μπάσκετ στην τελευταία περίοδο και MVP τους Κασελάκη-Έλις υπέταξε πάλι την ΑΕΚ με 79-69 (πέρυσι την κέρδισε μέσα-έξω) και την έπιασε με 2-2 στη βαθμολογία.

 Μετά τα εξαιρετικά του ματς στο BCL, η ομάδα της Πάτρας δεν... σταμάτησε ούτε στην αναμέτρηση με τον «δικέφαλο» και δη στο... άτυπο ευρωπαϊκό ντέρμπι του Champions League.  Μία νίκη που οφείλεται σε τεράστιο βαθμό στον ανανεωμένο αγωνιστικά Λεωνίδα Κασελάκη, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας του Μάκη Γιατρά. Ο Έλληνας φόργουορντ σταμάτησε στους 16 πόντους βάζοντας την προσωπική του σφραγίδα στην αναμέτρηση και δίνοντας το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα της ομάδας του στην Betshop Basket League.

Την ίδια ώρα στην ΑΕΚ, ο Λούκα Μπάνκι είδε τον πάγκο του να του προσφέρει μόλις 14 πόντους, τον Λαρεντζάκη να μένει στο ασυνήθιστο για αυτόν αριθμό των δύο πόντων στο ματς (1/8 σουτ) με τους περσινούς Κυπελλούχους Ελλάδας να υποχρεώνονται στη δεύτερη τους ήττα το πρωτάθλημα! Κορυφαίος για τους ηττημένους ο Γιόνας Μασιούλις με 15 πόντους αλλά και 2/6 τρίποντα, ενώ για τον Προμηθέα εκτός από τον Κασελάκη (16 π.), φοβερή δουλειά από την περιφέρεια έκαναν οι Χολ (2/2 τρ.) και Μπράουν (15π. με 3/4 τριπ.)

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 37-40, 56-57, 79-69.