«Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες»

4589368 1

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θυμήθηκε μία φράση της μυθολογίας για να εξηγήσει πως πιστεύει ότι ο Σκότι Ουίλμπεκιν θα αγωνιστεί κανονικά ενώ δήλωσε ερωτευμένος με τον Ολυμπιακό. 

Για τον αγώνα: Είναι να πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας όπως είναι άλλωστε όλα στην Euroleague. Ελπίζουμε να ανταποκριθούμε μετά την ήττα από την Αρμάνι και να παίξουμε όπως στα δύο πρώτα παιχνίδια. Η Μακάμπι διαθέτει μία δυνατή ομάδα, έχει αθλητικό ρόστερ και με βάθος στον πάγκο της. Ξέρω αρκετούς παίκτες και από τη θητεία μου εκεί και επειδή τους είχα σε άλλες ομάδες. Πρέπει να είμαστε καλοί σε όλους τους τομείς του αγώνα.

Για την ενδεχόμενη απουσία του Ουίλμπεκιν: Θα χρησιμοποιήσω μία φράση της μυθολογίας.... Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες. Θα παίξει πιστεύω ο Ουίλμπεκιν. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, να είμαστε προετοιμασμένοι και να περιορίσουμε μία πολύ καλή επιθετική ομάδα.

Για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει ξανά την Μακάμπι κι αν αισθάνεται ιδιαίτερα: Έχω ξαναπαίξει κόντρα στην Μακάμπι, είναι μέρος της επαγγελματικής μου καριέρας. Πετύχαμε πολλά πράγματα, αλλά πέρασαν. Είμαι ερωτευμένος 100% με τον Ολυμπιακό και το μέρος εδώ και μόνο αυτή την ομάδα σκέφτομαι.

Για την παρουσία του Στρέλνιεκς: Σιγά σιγά προσπαθεί να επιστρέψει, είναι σε καλό δρόμο και θα αποφασίσουμε αύριο αν θα παίξει ο Στρέλνιεκς.

Για τον κόσμο της ομάδας: Λυπάμαι που στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας, αλλά δεν ήταν κάτι που επιδιώκαμε. Απλά μείναμε από ενέργεια και όχι από διάθεση. Θα το αλλάξουμε αύριο και θα τους κάνουμε χαρούμενους.