Μυθικός Γκρίφιν, συνεχίζουν αήττητοι Πίστονς, Νάγκετς, Πέλικανς! (vid)

dqpjgeuwwaijyn0

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι γεμάτο ανατροπές που χρειάστηκε και παράταση για να τελειώσει, ένας «μαγικός» Γκρίφιν πετυχαίνοντας 50 πόντους και το καλάθι και φάουλ στο τελευταίο δευτερόλεπτο οδήγησε τους Πίστονς στη νίκη επί των Σίξερς με 133-132 και στο τρία στα τρία στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα 5 πριν το τέλος, ο Ρέντικ με φοβερό τρίποντο έκανε το 130-132 και όλα έδειχναν πως οι Σίξερς θα έφευγαν με το σπουδαίο διπλό από το Ντιτρόιτ. Ο Μπλέικ Γκρίφιν όμως είχε άλλη γνώμη και με ένα εντυπωσιακό ντράιβ πέτυχε το καλάθι και κέρδισε και το φάουλ καιν παρότι ως εκείνη την στιγμή είχε 4/10 βολές, ευστόχησε, έκανε το 133-132 και έδωσε την τρίτη νίκη στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές στην ομάδα του.

Μέχρι τότε είχαμε απολαύσει ένα εξαιρετικό θέαμα από τους παίκτες των δύο ομάδων με τους Γκρίφιν και Εμπίντ να είναι ασταμάτητοι. Ειδικά ο πρώτος ήταν εντυπωσιακός, καθώς πέτυχε 50 πόντους, ενώ όπως αναφέραμε σκόραρε και τους τρεις τελευταίους πόντους που έδωσαν την μεγάλη νίκη στην ομάδα του. Πίσω από τον Γκρίφιν ήταν ο Τζάκσον με 23 πόντους, 21 είχε ο Σμιθ και 17 ο Μπούλοκ. Για τους ηττημένους στους οποίους δεν αγωνίστηκε ο Σίμονς, ο Εμπίντ με 33 ήταν πρώτος σκόρερ και τον ακολούθησε ο παραλίγο ήρωας Ρέντικ με 30, με τον Κόβινγκτον να ακολουθεί με 16. 

Πέλικανς - Κλίπερς 116-109

Με τον Άντονι Ντέιβις να είναι σε ένα ακόμα παιχνίδι εξαιρετικός πετυχαίνοντας 34 πόντους, οι Πέλικανς επικράτησαν των Κλίπερς με 116-109 και έκαναν το τρία στα τρία στο φετινό πρωτάθλημα. Tον ακολούθησαν οι Πέιτον με 20 και Μίροτιτς, Ραντλ με 18. Για τους ηττημένους ο Χάρις είχε 26, ο Γκαλινάρι 24 και ο Ουίλιαμς 17, αλλά δεν έφτασαν για να μπορέσουν οι Κλίπερς να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο ματς. 

Νάγκετς - Κινγκς 126-112

Νέα πολύ καλή εμφάνιση για τους Νάγκετς με την παρέα του Γιόκιτς να επικρατεί των Κινγκς με 126-112 κάνοντας το 4 στα 4 στο φετινό πρωτάθλημα. Οι... βασιλιάδες στους οποίους δεν αγωνίστηκε ούτε και σήμερα λόγω τραυματισμού ο Κώστας Κουφός, μετράνε μία νίκη και τρεις ήττες και το μόνο που κατάφεραν σήμερα, ήταν να γίνουν η πρώτη ομάδα που πέτυχε πάνω από 100 πόντους στους Νάγκετς. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μάρεϊ με 19 πόντους και τον ακολούθησαν οι Χάρις με 18, Μίλσαπ με 15 και Γιόκιτς με 14. Για τους ηττημένους ο Μπάγκλεϊ είχε 20, ο Τζάκσον 17 και ο Μέισον 14, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δυσκόλεψαν τους γηπεδούχους.