«Τελευταία στιγμή ο Σάκοτα»

11111 5

Ο Λούκα Μπάνκι μιλησε για την αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ (24/10, 19:30) και την συμμετοχή του Ντούσαν Σάκοτα στον αγώνα.

Ο Ιταλός προπονητής ανέφερε στην κάμερα της Nova: «Μιλήσαμε και φιξάραμε λεπτομέρεις για το παιχνίδι. Δείχνω βίντεο στους παίκτες μου για περίπου 8-10 λεπτά, γιατί δεν θέλω να τους "χαλάσει" το μυαλό και να πέσει η αποδοσή τους. Την περισσότερη ώρα συζητήσαμε για το παιχνίδι.

Η Μπάμπεργκ άλλαξε σχεδόν τους πάντες. Μόνο λίγοι έμειναν. Περιμένουμε μια δυνατή ομάδα, που θα ανταγωνιστεί μέχρι τέλους. Ήταν έκπληξη για εμένα που ήρθαν στο BCL το καλοκαίρι. Υπέγραψαν πενταετές συμβόλαιο, γιατί θέλουν να είναι από τις κύριες ομάδες της Γερμανίας στο θεσμό, θέλουν να διεκδικήσουν τα πάντα.

Μιλήσαμε για το ματς, πρέπει να ελέγχουμε τις ασίστ και την κατοχή. Ζήσης, Ρούμπιτ και Ράις κάνουν την διαφορά, είναι παίκτες υψηλού επιπέδου, επιπέδου Euroleague».

Όσο για την συμμετοχή του αρχηγού της ομάδας στο ματς, σχολίασε: «Ο Ντούσαν προσπαθεί για το καλύτερο, για να είναι στο παιχνίδι. Η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Είναι κρίσιμη στιγμή. Θέλουμε να αποδείξουμε πως είμαστε έτοιμοι για ακόμα έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως η Μπάμπεργκ. Δίνει το παν για να μπορέσει να επιστρέψει. Θα δούμε πως θα πάει το πράγμα, δεν ταξίδεψε στο Ρέθυμνο, δεν θα είναι στο 100%, αλλά μιλάμε για κάποιον που έχει μεγάλη αγάπη για την ομάδα. Θα δούμε πως θα ανταποκριθεί το σώμα του το τελευταίο 24ωρο».