«Συνεργασία με μοναδικότητα, ποιότητα και δύναμη»

19 SYNENT TYPOY LG KAE PAOBC 1

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παρουσίασε την ανανέωση της συνεργασίας με χορηγό της ομάδας, όπου ο Τσάβι Πασκουάλ είπε ότι θέλει και η ομάδα του να έχει στο παρκέ «μοναδικότητα, ποιότητα και δύναμη».

Οι «πράσινοι» και η LG θα συνεχίσουν για τρίτο σερί χρόνο μαζί, με τον εμπορικό διευθυντή της ΚΑΕ, Άρη Χριστόπουλο να λέει χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη χαρά παρουσιάζουμε την ανανέωση της συνεργασίας με την LG για έναν ακόμα χρόνο. Πρόκειται για μια ξεχωριστή εταιρεία παγκοσμίως στο είδος της. Δίνει μεγάλη σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Στόχος όλων είναι η επόμενη σεζόν να συνοδευτεί με επιτυχίες.

Από τη πλευρά της η εκπρόσωπος της LG Γεωργία Σταυροπούλου, δήλωσε με τη σειρά της: «Χαιρόμαστε πολύ που βρισκόμαστε εδώ και ανανεώνουμε τη συνεργασία μας για 3η σερί χρονιά με την πιο πετυχημένη ομάδα του ελληνικού μπάσκετ, η οποία έχει καταφέρει τόσα πολλά πράγματα. Επίσης συνδυάζεται μαζί με τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τότε που ανέλαβε ο Τσάβι Πασκουάλ και ελπιζουμε ότι είναι ο προπονητής μέσα στο παρκέ, να είμαστε εμείς έξω από αυτό...»

Τελευταίος πήρε τον λόγο ο Τσάβι Πασκουάλ: «Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ. Είναι πολύ σημαντικό για μας να συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες, είναι μια απο τις κορυφαίες της αγοράς με την οποία έχουμε τους ίδιους στόχους. Να είμαστε στην κορυφή. Όταν βλέπεις το σήμα της LG άμεσα σκέφτεσαι τρία πράγματα: Μοναδικότητα, ποιότητα και δύναμη. Αυτά που θέλουμε και εμείς να δείξουμε μέσα στο παρκέ...»