Λάσμε: «Καλό μάθημα η ήττα από την Μπάγερν»

02 PROPONISI KAE PAOBC 1

O Στεφάν Λάσμε ανέφερε πως ήταν καλό μάθημα για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ η ήττα από τη Μπάγερν, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα ενόψει Γκραν Κανάρια (18/10, 21:00).  

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στεφάν Λάσμε στην κάμερα των καναλιών Novasports

«Δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Κάναμε λάθη στην άμυνα και την επίθεση. Ήταν το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι μας και ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Σίγουρα ήταν μια ήττα που κοστίζει, αλλά θα επιστρέψουμε. Έχουμε την ποιότητα να αντιδράσουμε. Ήταν μια άσχημη ήττα, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην προσπάθειά μας. Δεν πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια». 

Για την Γκραν Κανάρια: «Έχει πολλούς έμπειρους παίκτες. Πρέπει να κερδίσουμε, παίζουμε στην έδρα μας. Να την αξιοποιήσουμε. Η Γκραν Κανάρια είναι σκληρή ομάδα. Έχει αθλητική περιφέρεια και ψηλούς παίκτες. Δεν θα είναι εύκολο ματς.  

Για το πώς νιώθει που επέστρεψε: «Νιώθω πολύ όμορφα που επέστρεψα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Νιώθω καλά, λατρεύω το μπάσκετ και την ζωή στην Αθήνα».

Για το ότι οι αρχηγοί των ομάδων της Euroleague τον χαρακτήρισαν ως σταρ της διοργάνωσης: «Το εκτιμώ πραγματικά. Δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά επιτεύγματα. Αυτό θα φύγει όταν τελειώσει η καριέρα μου. Θέλω να κατακτήσω τίτλους».