Το Περιστέρι "ράμφισε" και τον Προμηθέα

promitheas peristeri gikas

Μόνο για «νεοφώτιστο» δεν μοιάζει το Περιστέρι, που στο ξεκίνημα της Α1 έχει κερδίζει τις εντυπώσεις. Μετά από την επιτυχία του επί της ΑΕΚ, πέρασε νικηφόρα και από την Πάτρα (76-73).

Απέναντι σε δύο δυνατούς αντιπάλους, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έδειξε χαρακτήρα νικητή και προοπτικές για να αναδειχθεί σε μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης.

Σε έναν αγώνα με πολλές διακυμάνσεις, το Περιστέρι αντέδρασε με αξιοθαύμαστη ψυχραιμία όσες φορές ο Προμηθέας προσπαθούσε να ξεφύγει στο σκορ και ο Ράιαν Χάροου που κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του από την πρεμιέρα, ήταν πάλι αυτός που πήρε στο τέλος την ομάδα στους ώμους του και «καθάρισε» το παιχνίδι. Άξιος συμπαραστάτης τους και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που με την πείρα και την ποιότητα που διαθέτει, κράτησε τους «πρίγκιπες» μέσα στο παιχνίδι στις δύσκολες στιγμές. Επίσης, ο Ντάνιελς κυριάρχησε στα ριμπάουντ (11), ενώ και ο Μουράτος είχε σημαντική προσφορά στην επιτυχία του Περιστερίου.

Από τον Προμηθέα, ο Λίποβι ήταν ο κορυφαίος και πολύ καλοί οι Κασελάκης, Χολ.

Τα δεκάλεπτα:: 24-26, 42-39, 58-62, 73-76

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Γιατράς): Κασελάκης 13, Γκίκας, Λίποβι 11 (2), Έλις 8, Μπράουν 9, Σαλούστρος 7, Τσαϊρέλης 5 (1), Μέιερ 6, Γερομιχαλός, Χολ 12 (2), Παρκς 2.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Πεδουλάκης): Βασιλόπουλος 15, Χάροου 14 (1), Γκρέι 7 (1), Σίρκο 2, Ντάνιελ 9 (11 ριμπάουντ), Μουράτος 7, Φιλιππάκος, Κλαρκ 9 (1), Αγραβάνης, Μπεντίλ 13 (1).

Η πλήρης στατιστική του αγώνα, εδώ.