Απάντηση Σφαιρόπουλου σε Στρέλνιεκς: «Αγαπώ τους παίκτες μου, ό,τι και να λένε»!

4321259

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς έκανε λόγο για... παλαιομοδίτικο μπάσκετ του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στην άκρη του πάγκου και ο Έλληνας προπονητής κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Λετονού.

Ο Στρέλνιεκς παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αγωνιστικό προφίλ των «ερυθρόλευκων» με τον Ντέιβιντ Μπλατ στην τεχνική ηγεσία, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «το μπάσκετ που θα παίξει ο Ολυμπιακός θα είναι σαν την... μέρα με τη νύχτα σε σχέση με πέρσι. Πέρσι, παίζαμε ένα κλασικό παλαιομοδίτικο μπάσκετ, αλλά φέτος πρόκειται να γίνει πιο μοντέρνο, πιο αμερικάνικο».

Τι είχε να πει επί του θέματος ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού, ο οποίος βραβεύτηκε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την προσφορά του στο μπάσκετ;«Αγαπώ όλους τους παίκτες μου ό,τι και να λένε. Η προπονητική σε τόσο υψηλό επίπεδο είναι θέμα διαχείρισης. Παίξαμε σε δυο τελικούς, και οι δυο ήταν στις έδρες των αντιπάλων μας. Το 2015 στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ και το 2017 στην Κωνσταντινούπολη αντιμετωπίσαμε τη Φενέρμπαχτσε. Ήταν δυο πολύ ακριβές ομάδες με μεγάλη φιλοδοξία. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε όμως η συγκυρία ήταν κακή».

Σε ό,τι αφορά το τι κρατάει από τους Πειραιώτες, ανέφερε: «Έζησα πραγματικά μεγάλες στιγμές με τον Ολυμπιακό, πρωταθλήματα, μεγάλες νίκες, παρουσία σε δυο τελικούς δυο Euroleague και άλλες στιγμές. Κρατάς και τις καλές και τις κακές στιγμές. Πλέον ανυπομονώ να ξαναβρεθώ στο πιο υψηλό επίπεδο». Κατέληξε, δε, λέγοντας: «Δε θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου, είναι προσωπική αρχή. Εγώ έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, ελπίζω αυτό να αρκεί».