«Δεν θα κατεβάσουμε ούτε στο ελάχιστο τον πήχη!» (pics)

1976993 1

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της επέκτασης της συνεργασίας του ΟΠΑΠ με τον Παναθηναϊκό, μίλησαν ο Τσάβι Πασκουάλ, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, επίσης ο Μάνος Παπαδόπουλος, όπως επίσης ο ο επικεφαλής εταιρικών & Ρυθμιστικών υποθέσεων ΟΠΑΠ και ο Chief Customer Officer ΟΠΑΠ. Παράλληλα έγιναν και τα... αποκαλυπτήρις της 3ης φανέλας!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου για την συνεργασία της ομάδας με τον ΟΠΑΠ: «Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση μου που είμαστε εδώ, για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ. Η συνεργασία που είχαμε τα δύο τελευταία χρόνια στέφθηκε με επιτυχία, ενώ συνοδεύτηκε και από τα δύο Πρωταθλήματα που κατακτήσαμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με τέτοιες επιτυχίες αυτή τη χρονιά και αν μπορέσουμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα πιο ψηλά. Πρόσφατα ενημερώθηκε για αυτή την προσφορά του ΟΠΑΠ σε σχέση με τα δύο σχολεία στους πληγέντες και είμαι γεμάτος θαυμασμό και υπερηφάνεια που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας».

Για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» πρόσθεσε: «Από την πλευρά μας δεν θα κατεβάσουμε ποτέ, ούτε στο ελάχιστον τον πήχη, αναφορικά με τους στόχους μας που έχουμε ως ομάδα. Για εμάς αξίες, όπως η προσπάθεια, ο επαγγελματισμός και η προσήλωση είναι πολύ σημαντικές. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε ο ΟΠΑΠ να είναι περήφανος για τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και την ομάδα. Αυτή η συνεργασία θα ξεκινήσει με επίσημο τρόπο με το τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, όπου θα δείξουμε τις αξίες που ανέφερα. Ελπίζουμε οι οπαδοί μας να έρθουν σε αυτό το τουρνουά που σημαίνει τόσο πολλά πράγματα. Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο για να τιμήσουμε τη μνήμη του. Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω να συνεχίσουμε με την ίδια επιτυχία».

Από τη πλευρά του ο Ιωάννης Παπαπέτρου, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε εδώ. Ο ΟΠΑΠ πρεσβεύει ότι και ο Παναθηναϊκός. Να συνεχίσουμε τις επιτυχίες. Κοινός μας στόχος είναι να παραμείνουμε στην κορυφή»

Μάνος Παπαδόπουλος, τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη μας χαρά για αυτή τη σπουδαία συνεργασία η οποία είναι συνεργασία πολυετής. Προέρχεται και από το παρελθόν. Θα ήθελα να πω ότι είναι σημαντική γιατί συμβολίζει επίσης τα 100 χρόνια λειτουργίας της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού όπως επίσης και τα 60 χρόνια από την λειτουργία του ΟΠΑΠ. Όλοι ξέρουμε οτι ο Παναθηναϊκός μεγάλο όνομα πανευρωπαϊκά στο μπάσκετ, αλλά ο  ΟΠΑΠ έχει προσφορά και στην κοινωνία. Στον αθλητισμό συντηρεί όλη την Ελλάδα και κοινωνικά βλέπουμε συνέχεια το έργο που παράγει. Όλοι βλέπουμε τι έκαναν για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φωτιές. Ο Παναθηναϊκός θα έχει μια άριστη συνεργασία και θα δείξει το πραγματικό κοινωνικό πρόσωπο, όχι μόνο για τον αθλητισμό.»

Ο Οδυσσέας Χριστοφόρου, επικεφαλής εταιρικών & Ρυθμιστικών υποθέσεων ΟΠΑΠ, είπε: «Πρόκειται για ιδιαίτερη εκδήλωση. Διπλή ιστορική σημασία για τον Παναθηναϊκό λόγω των 100 ετών και των 60 ετών του ΟΠΑΠ. Ο Παναθηναϊκός έχει διαφημίσει το ελληνικό μπάσκετ και είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα. Να προωθήσουμε τις αξίες του αθλητισμού. Εύχομαι επιτυχίες και του χρόνου, τέτοια μέρα, ο Παναθηναϊκός να είναι επτάστερος. Σε μια πολύ δύσκολη 20ετια, η οικογένεια Γιαννακόπουλου κράτησε ψηλά τη σημαία του Παναθηναϊκού και γέννησε νέες γενιές οπαδών».

Τέλος ο Chief Customer Officer ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι, σχολίασε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας κ που έχουμε το ΟΠΑΠ στο όνομα της ομάδας για τα επόμενα δυο χρόνια. Πολύ ξεχωριστή χρονιά και για τους 2 για τα 100 χρόνια του Παναθηναϊκού και τα 60 χρόνια του ΟΠΑΠ. Γι αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την κίνηση. Ερχεται μια σπουδαία σεζόν. Η κληρονομιά του Παναθηναϊκού είναι τεράστια και θα είμαστε στο πλευρό της ομάδας. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα για τη νέα σεζόν. Θα υποστηρίζουμε τον Παναθηναϊκό.»

12 OPAP PAOBC

41 OPAP PAOBC

21 OPAP PAOBC

06 OPAP PAOBC

37 OPAP PAOBC

46 OPAP PAOBC