Λάνγκφορντ: «Σαν να είμαι 26 χρονών!»

22 PROPONISI PANATHINAIKOS 1

Ο Κιθ Λάνγκφορντ παραχώρησε συνέντευξη σε ρωσικό μέσο και εξήγησε μεταξύ άλλων ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση δίνοντας τις... δικές του απαντήσεις!

Ο Αμερικανός «μπόμπερ» της EuroLeague μίλησε στην «Izvestia» και είπε χαρακτηριστικά ότι «νιώθω υπέροχα. Σαν να είμαι 25-26 ετών. Το σώμα μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ εύκολα στο πρόγραμμα της EuroLeague. Επιπλέον είχαν την ευκαιρία να περάσω αρκετό χρόνο με την οικογένειά μου και έτσι ήρθα στην Αθήνα με εξαιρετική διάθεση».

Όσον αφορά τον στόχο του είπε ότι «σχεδόν σε όλη μου την καριέρα αγωνίστηκα σε ομάδες της EuroLeague. Όμως δεν έχω παίξει ακόμα σε ένα Final 4. Στον Παναθηναϊκό έχω την ευκαιρία να το... διορθώσω αυτό! Έχουμε ισορροπημένη ομάδα και ικανή να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Και αν έχουμε την τύχη με το μέρος μας, να κατακτήσουμε ακόμα και τον τίτλο! Από τη πλευρά μου θα προσπαθήσω να δώσω όσο το δυνατόν περισσότερα ανεξάρτητα από τον χρόνο συμμετοχής μου».

Για τον Τσάβι Πασκουάλ είπε: «Έχουμε μιλήσει για τον ρόλο μου στην ομάδα. Γνωρίζει την ποιότητα που έχω ως παίκτης ο κόουτς Πασκουάλ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω μαζί του. Είναι πολύ έμπειρος προπονητής ο οποίος έχει κερδίσει τον τίτλο της EuroLeague, όπως επίσης και πολλούς τίτλους με την Μπαρτσελόνα. Θα μάθω κάτι καινούργιο από εκείνον».