Χωρίς τον Γιάννη και το επόμενο παράθυρο!

1729757

Μπορεί να υπήρχε η πεποίθηση να αγωνιστεί η Εθνική στο επόμενο «παράθυρο» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στη Σερβία ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να πάρει «σάρκα και οστά» με τον σουπερ σταρ του ΝΒΑ να παραμένει... εκτός γαλανόλευκης.

 Εντός των ημερών, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναμένεται να ανακοινώσει την προεπιλογή των 24 παικτών που θα είναι διαθέσιμοι για τους αγώνες με την Σερβία στο Ηράκλειο και με την Γεωργία στην Τυφλίδα και οι οποίοι θα συγκεντρωθούν στις 5 Σεπτεμβρίου για προπονήσεις.

To training-camp των «ελαφιών» για την νέα σεζόν του ΝΒΑ (πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου για τους Μπακς) ανοίγει επισήμως στις 27 Αυγούστου και όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό, κανένα από τα δύο σενάρια που θεωρητικά θα επανέφεραν τον Έλληνα superstar στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δεν είναι εφικτά.

Κοινώς, ο ηγέτης της ομάδας δεν μπορεί ούτε να δώσει το παρών στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και εν συνεχεία να ταξιδέψει στην Ευρώπη για έναν ή δύο αγώνες, αλλά ούτε και να μείνει στην Ελλάδα για να παίξει έστω κόντρα στη Σερβία και στα μέσα Σεπτεμβρίου να «πετάξει» για το Μιλγουόκι, παίρνοντας απουσία για σχεδόν 20 μέρες από τις προπονήσεις.