Ο Γιαννούλης συνεχίζει το μπάσκετ στα 42 του!

1868148 1

Ο Γιάννης Γιαννούλης θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ στο πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων με τη φανέλα της της Απειράνθου, ΑΠΑΣ στη Νάξο!

 Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sportcyclades.gr, «οι πρωταθλητές Κυκλάδων ήλθαν σε συμφωνία με τον "Γιαν-Γιαν" και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα η έναρξη της συνεργασίας τους.

Παρά το γεγονός πως έχει πατήσει τα 42 του χρόνια (γεννημένος στις 5 Ιουνίου του 1976) ο πρώην σέντερ του ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε δυο κύπελλα Ελλάδας (1995, 1999) και του Παναθηναϊκού με τον οποίο κατέκτησε την EuroLeague το 2002 στην Μπολόνια συμφώνησε αργά το βράδυ της Κυριακής (12/8) με τους ανθρώπους του ΑΠΑΣ και από τον Οκτώβρη θα φοράει την φανέλα των πρωταθλητών Κυκλάδων.

Ο κάτοχος του χρυσού μεταλλίου με την εθνική Παίδων το 1993 με την πείρα που διαθέτει αναμένεται να ενισχύσει στα μέγιστα τους Απεραθίτες, οι οποίοι όπως δείχνουν με τις μέχρι τώρα κινήσεις τους δεν πάνε μόνο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στις Κυκλάδες, αλλά και για πιο …δύσβατα μονοπάτια. Αυτά της Γ' Εθνικής Κατηγορίας».