«Γέμισε» τη ρακέτα με Αγκμπελέσε ο Χολαργός! (vid)

092759

Οι νεοφώτιστοι επισημοποίησαν τη συμφωνία τους με τον Ντάνι Αγκμπελέσε.

Η ανακοίνωση του Χολαργού:

«H ΚΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Danny Agbelese, ο οποίος την σεζόν 2018-19 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας

Ο Danny Agbelese γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου του 1990 στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, έχει ύψος 2.06 μ. και αγωνίζεται ως σέντερ.
Ο 28χρονος Αμερικανονιγηριανός δεν είναι άγνωστος στους Ελληνες φιλάθλους, καθώς το 2015 είχε έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό του Ρεθύμνου, στο οποίο είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του για δύο μήνες.

Εκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο Ιράν την σεζόν 2012-13 και συγκεκριμένα στην Esteghlal Qeshm, ενώ την επόμενη χρονιά μετακόμισε στην Ουρουγουάη για να φορέσει την φανέλα της Club Union Atletica και στο β’ μισό της σεζόν των Wanderers Paysandu.
Στο ξεκίνημα του 2014 συμφώνησε με την μεξικανική CEBA Guadalajara, ενώ την ίδια χρονιά αγωνίστηκε και στην Ευρώπη με τις φανέλες του Ρεθύμνου και της ισπανικής Club Ourense Baloncesto.
Την σεζόν 2015-16 έπαιξε ξανά στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην San Sebastian Gipuzkoa Basket Club, ενώ το 2016 ανέβηκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Ιταλία, όπου και αγωνίστηκε με την φανέλα της Brindisi.
Την περσινή χρονιά πρόσφερε αρχικά τις υπηρεσίες του στην γαλλική Pau-Orthez, όμως λίγους μήνες αργότερα επέστρεψε στην Ισπανία για να ενισχύσει ξανά την Gipuzkoa Basket Club στην ACB, με την οποία είχε 7,5 πόντους και 3,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο
Καλωσορίζουμε τον Danny στην οικογένεια του ΧΟΛΑΡΓΟΥ».