Κάζο για την Ισπανία, αντίπαλος της Ελλάδας

spain maurov

Ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, η Ισπανία, έμεινε έξω από την οκτάδα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων και θα είναι αντίπαλος της Ελλάδας την Παρασκευή (3/8) για τις θέσεις 9-16.

Την μεγάλη έκπληξη λοιπόν τη δημιούργησε το Μαυροβούνιο που προκρίθηκε στους «8», αφήνοντας στα «κρύα του λουτρού» τους Ισπανούς, που γνώρισαν την πρώτη ήττα.

Η Γαλλία, η Ρωσία, η Λιθουανία, η Σερβία η Γερμανία, η Λετονία και η Μ. Βρετανία, συμπληρώνουν την οκτάδα του Ευρωμπάσκετ και τα «ζευγάρια» στη φάση των «8» είναι:

Γαλλία – Μαυροβούνιο, Ρωσία – Λιθουανία, Γερμανία, Σερβία Λετονία. Μ. Βρετανία.

Παραλίγο να σημειωνόταν και μία άλλη μεγάλη έκπληξη από την Τουρκία στον αγώνα με την οικοδέσποινα Λετονία, η οποία στάθηκε τυχερή στην τελευταία επίθεση των αντιπάλων (αστόχησαν τέσσερις φορές κάτω από το καλάθι). Αξιοπρόσεκτή πρέπει να θεωρείται και η παρουσία της Μ. Βρετανίας στους «8».

Τα «ζευγάρια» για τις θέσεις 9-16 είναι: Ελλάδα – Ισπανία, Ιταλία – Βοσνία, Κροατία – Ουκρανία, Τουρκία – Φινλανδία. Και οι οκτώ παραπάνω αγώνες θα γίνουν στη Ρίγα την Παρασκευή (3/8). Η Ελλάδα παίζει στις 2 μ.μ.