Τζέιμς: «Καθιερώθηκα στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό, ήθελα μεγαλύτερη ευθύνη»

tz1

Στο τρίτο μέρος της συνέντευξής του στο κανάλι της Αρμάνι, ο Μάικ Τζέιμς τονίζει πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε μεγάλο ρόλο στην καριέρα του, αλλά ήθελε να πάρει την ευκαιρία να γίνει ηγέτης σε μια ομάδα.

Ο Αμερικανός γκαρντ σχολίασε αρχικά: «Τα δύο χρόνια που ήμουν στον Παναθηναϊκό, νομίζω καθιερώθηκα ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Euroleague. Ήμουν σε μια ομάδα με μεγάλες προσδοκίες. Ήθελα να πάω σε μια ομάδα, στην οποία θα είμαι το επίκεντρο. Στον Παναθηναϊκό μοιράστηκα την ευθύνη με τους Καλάθη, Σίνγκλετον και Γκιστ. Στην Αρμάνι πιστεύω θα βγω εγώ μπροστά, ήθελα την ευκαιρία να γίνω ηγέτης και να δω πόσο μακριά μπορώ να πάω την ομάδα, με την ευθύνη πάνω μου».

Στην συνέχεια πρόσθεσε για την νοοτροπία νικητή: «Σε κάποια ματς απλά δεν πρέπει να χάσεις. Έτσι ήταν στον Παναθηναϊκό. Αυτό ήταν διαφορετικό σε σχέση με άλλες ομάδες που ήμουν. Ό,τι κι αν γινόταν, έπρεπε να νικήσεις».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Νομίζω πως μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Το σκοράρισμα είναι αυτό που κοιτάει ο περισσότερος κόσμος, ελπίζω να το δείξω περισσότερο φέτος. Νιώθω πιο άνετα σαν πόιντ γκαρντ, αυτή είναι η φυσική μου θέση».