Στόχος τα... 10.000 διαρκείας στον Παναθηναϊκό!

1927051 1

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον των φίλων του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια διαρκείας, αφού παρατηρείται μεγαλύτερη ζήτηση από πέρυσι, πολλώ δε μάλλον μετά την ανακοίνωση των Παπαπέτρου και Λάνγκφορντ.

Πριν από έναν χρόνο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε λόγο για 7.500 εισιτήρια διαρκείας, αριθμός που αποτελούσε ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας. Φέτος ο πήχης έχει ανέβει πιο ψηλά, ειδικά μετά την τεράστια κίνηση που παρατηρείται από τους φίλους της ομάδας.

Οι αισιόδοξες εκτιμήσεις κάνουν λόγο και για 10.000 κάρτες διαρκείας, αν και με την ζήτηση που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες, δεν αποκλείεται να φτάσουν σε αυτό το άπιαστο -η αλήθεια είναι- νούμερο. Η μεγαλύτερη κινητοποίηση έγινε μετά τις ανακοινώσεις των Ιωάννη Παπαπέτρου και Κιθ Λάνγκφορντ, ενώ στην ΚΑΕ περιμένουν μεγαλύτερο... κύμα τις επόμενες ώρες ελέω Παπαγιάννη!

Μάλιστα το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουλίου και με τα εκδοτήρια κλειστά, «έφυγαν» 100 εισιτήρια διαρκείας μέσω διαδικτύου. Να σημειωθεί, επίσης, ότι είναι ακόμα μεγαλύτερη η ζήτηση στα οικογενειακά πακέτα όπου για έναν γονιό και ένα παιδί υπάρχει έκπτωση 30% και για έναν γονιό με δύο παιδιά, έκπτωση 40%.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα οικονομικά εισιτήρια διαρκείας είναι εκείνα που έχουν την μεγαλυτερη ζήτηση με τα πιο ακριβά να ακολουθούν.