Πρίντεζης για Παπαπέτρου: «Αν πάει στον αιώνιο αντίπαλο θα θέλω να τον κερδίζω, έξω πάντα φίλοι»

4503112 1

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τον κουμπάρο του και καλό του φίλο Ιωάννη Παπαπέτρου και σχολίασε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Ο οικοδεσπότης του LG Aegean bball Festival δήλωσε ότι «κάποιες φορές πρέπει να είσαι ψυχρός και να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις. Είναι φίλος μου, είναι κουμπάρος μου, είναι ώριμος για την ηλικία του, το σκέφτηκε πολύ για να το κάνει. Αν είναι σωστό ή λάθος θα φανεί στο μέλλον».

Και συνέχισε: «Στην Ελλάδα πολλά θα ειπωθούν, για κάποιους είναι σωστή και φυσιολογική η μετάβαση από τον ένα αιώνιο στον άλλο, κάποιοι άλλοι είναι πιο συναισθηματικοί. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει τι είναι σωστό και τι λάθος. Αν πάει στον αιώνιο αντίπαλο, στο παρκέ θα θέλω να τον κερδίζω, εκτός παρκέ θα είμαστε για πάντα φίλοι».

Ουσιαστικά και εκείνος εμμέσως πλην σαφώς προανήγγειλε την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό, ενώ κατέληξε: «Ο Ιωάννης πήρε μια απόφαση συνειδητή, νιώθει ότι αυτή η απόφαση θα τον βοηθήσει. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αν αυτή η μετάβαση ήταν σε άλλη ομάδα, δεν θα ασχολιόταν κανείς. Τώρα, θα έχει σίγουρα κάποια περισσότερα σχόλια».