Κάζινς στους Ουόριορς, Ρόντο στους Λέικερς!

fdfdfdfd

Μετά τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, άλλες δύο μεγάλες κινήσεις έλαβαν χώρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς θα αγωνίζεται στους Ουόριορς για... 5,3 εκατομμύρια δολάρια, ενω ο Ρόντο θα είναι συμπαίκτης του ΛεΜπρόν! 

Με τον καλύτερο τρόπο απάντησαν στους Λέικερς και την απόκτηση του ΛεΜπρόν οι Ουόριορς. Οι πρωταθλητές συμφώνησαν με τον ΝτεΜάρκους Κάζινς με τον 28χρονο σέντερ να υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους.

Και που όλοι θεωρούσαν πως ο ΝτεΜάρκους Κάζινς θα πήγαινε στους Λέικερς ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ομάδα του ΛεΜπρόν, ήρθε η κίνηση των Ουόριορς να τα αλλάξουν όλα. Οι πρωταθλητές σύμφωνα με πηγές από τις ΗΠΑ συμφώνησαν με τον 28χρονο σέντερ για έναν χρόνο με τον Κάζινς να παίρνει 5.3 εκατομμύρια. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο εκ των καλύτερων παικτών του NBA στη θέση αυτή, θα επιστρέψει στην ενεργό δράση τον Δεκέμβρη ή Ιανουάριο, καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αχίλλειο τένοντα.

Στο μεταξύ, η ενίσχυση των Λέικερς συνεχίζεται σε μεγάλο βαθμό, καθώς μετά τον... Βασιλιά ΛεΜπρόν Τζέιμς, έκαναν δικό τους και τον Ράτζον Ρόντο.

Πιο δυνατά δεν θα μπορούσαν να μπουν στο φετινό καλοκαίρι οι Λέικερς. Οι... λιμνάνθρωποι δεν έχουν μείνει στην τεράστια κίνηση με την απόκτηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά σκοπεύουν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα τους με στόχο τον τίτλο. Σε αυτή την λογική απέκτησαν για έναν χρόνο τον έμπειρο γκαρντ Ράτζον Ρόντο, με τον 32χρονο να αφήνει τη Νέα Ορλεάνη και τους Πέλικανς προκειμένου να παλέψει για το πρωτάθλημα.