«Βόμβες» με παραμονή Τζορτζ στους Θάντερ, Τζόρνταν στο Ντάλας και Αρίζα στο Φοίνιξ!

esew332reetrwrse

Άρχισαν να «σκάνε» οι «βόμβες» της free agency αφού ο Πολ Τζορτζ παραμένει στην Οκλαχοχα, ο ΝτιΆντρε Τζορνταν μετακομίζει από τους Κλίπερς στους Μάβερικς και ο Αρίζα από τους Ρόκετς στους Σανς! Συμπαίκτης του Γιάννη ο Ιλιασόβα, ενώ ο Κις Πολ υπογράφει νεο max συμβόλαιο στους Ρόκετς! 

Ακόμα δεν άνοιξε η αγορά στο ΝΒΑ και ήδη άρχισαν οι μεγάλες κινήσεις! Ο Πολ Τζορτζ δεν πρόκειται να μετακομίσει στους Λέικερς αλλά θα παραμείνει στην Οκλαχόμα για άλλα τέσσερα χρόνια, ενώ ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν υπογράφει μονοετές συμβόλαιο στους Ντάλας Μάβερικς! 

Συγκεκριμένα: 

ΝτιΆντρε Τζόρνταν: Όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος, Μαρκ Στάιν, ο 29χρονος σέντερ και η ομάδα του Ντάλας έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία, για να πορευθούν μαζί του χρόνου. Το συμβόλαιό του θα είναι για ένα χρόνο και οι οικονομικές απολαβές θα φτάσουν τα $24 εκατομμύρια. Έτσι, μετά από 10 χρόνια στους Λος Άντζελες και τους Κλίπερς, ο Τζόρνταν θα φορέσει την φανέλα της ομάδας που θα κατέληγε το 2015.

Πολ Τζορτζ: Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο του ESPN, Άντριαν Βοϊναρόφσκι ο Πολ Τζορτζ συμφώνησε με τη διοίκηση των Θάντερ για τέσσερα χρόνια με τις απολαβές του να φτάνουν τα 137 εκατ. δολάρια.

Τρέβορ Αρίζα. Ο 33χρονος γκαρντ/φόργουορντ συμφώνησε με τους Σανς για ένα χρόνο και θα φοράει την φανέλα τους την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το συμβόλαιο του Αμερικανού θα έχει οικονομικές απολαβές ύψους $15 εκατομμυρίων, σύμφωνα με τον Σαμς Τσαράνια.

Κρις Πολ: Ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι έγραψε ότι ο ο 33χρονος γκαρντ θα παραμείνει στο Χιούστον για τέσσερα ακόμα χρόνια και οι οικονομικές του απολαβές θα φτάσουν τα $160 εκατομμύρια!

Κέβιν Ντουράντ: Σύμφωνα με το ESPN, ο Κέβιν Ντουράντ αναμένεται να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με τους Ουόριορς. Μάλιστα θα πάρει max συμβόλαιο το οποίο θα του αποφέρει τη νέα σεζόν 30.000.000 δολάρια, ενώ η δεύτερη θα είναι στο χέρι του παίκτη αν θα ανανεωθεί και θα μπορεί να του αποφέρει 31.500.000 δολάρια.

Τζίμι Μπάτλερ: Όπως υποστηρίζει ο Μαρκ Στάιν, η ομάδα της Μινεσότα προσφέρει max contract στον 28χρονο γκαρντ. Δηλαδή, $110 εκατομμύρια για τα επόμενα τέσσερα έτη!

Ερσάν Ιλιασόβα: Ο 31χρονος φόργουορντ ήρθε σε συμφωνία με τα «ελάφια» για τριετές συμβόαλιο αξίας $21 εκατομμυρίων. Ο Τούρκος παίκτης είχε φορέσει την φανέλα των Μπακς τις σεζόν 2005-07 και 2009-15, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν οι Σίξερς.