Ξανά στα πράσινα ο Λάσμε!

1117928 1

Έτοιμος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό είναι ο Στέφαν Λάσμε με τον σέντερ από την Γκαμπόν να έχει συμφωνήσει με τους... πράσινους.

Σε μια σημαντική προσθήκη στην φροντ λάιν του είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός!

Οι... πράσινοι συμφώνησαν με τον Στέφαν Λάσμε και ο Γκαμπονέζος σέντερ που αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ.

Ο Λάσμε πέρσι αγωνίστηκε στην Ούνικς Καζάν έχοντας 14.6 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 2.5 κοψίματα και σίγουρα αναμένεται να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό τους πρωταθλητές.

Ο εκρηκτικός σέντερ είναι ένας παίκτης που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις και θεωρήθηκε από το προπονητικό τιμ ως τον ιδανικό για να μπορέσει να κάνει τη δουλειά που χρειάζεται και απαιτείται μέσα στην ομάδα. Μπορεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο να κλείνει τα 36 του χρόνια ωστόσο παραμένει στο ίδιο επίπεδο με αυτό που ήταν και την εποχή που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Να σημειωθεί ότι πέρασε και ένα μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης και αυτό διότι είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ επιστρέφοντας στην ενεργό δράση τον Μάιο του 2017.

Ουσιαστικά το μόνο που απομένει για οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Λάσμε μετά το 2014 είναι οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών (για μονοετές συμβόλαιο) και φυσικά η ανακοίνωση της συμφωνίας.