Μπάσκετ & τεχνολογία στο Giannakis Academy (pics & vids)

RV5Q7493 1 1 1

Η τεχνολογία και τα καινοτόμα εργαλεία που εξελίσσουν σημαντικές δεξιότητες αθλητών σε πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο έχουν φέτος σημαντικό ρόλο στο camp του Παναγιώτη Γιαννάκη σε Χαλκιδική και Αθήνα. 

Όπως αναφέρει η Giannakis Academy «το τρίπτυχο «πνευματική – αθλητική – τεχνική» δεξιότητα που πρέπει να έχει ο κάθε αθλητής είναι οι 3 βασικοί άξονες της φιλοσοφίας του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Στο Giannakis Academy, εκτός από προπόνηση για τις τεχνικές και αθλητικές δεξιότητες, έχουν σχεδιαστεί ειδικές ασκήσεις από ειδικούς επιστήμονες που αναπτύσσουν τις ψυχοκινητικές δεξιότητες των αθλητών, δηλαδή την ικανότητα συγκέντρωσης υπό συνθήκες πίεσης χρόνου και όγκου πληροφορίας, ασκήσεις με ειδικά βοηθήματα προπόνησης, όπως πχ οι στόχοι πάσας, αλλά και ειδικά τεχνολογικά συστήματα που εξασκούν και βελτιώνουν το χρόνο απόκρισης, αλλά και το εύρος πεδίου όρασης του αθλητή.

Τέτοιο εργαλείο, αποτελεί το ART (Agility Reaction Trainer) ελληνικής μάλιστα κατασκευής, το οποίο αποτελεί κεντρικό σημείο αναφοράς του φετινού Giannakis Academy.

Το πρόγραμμα του φετινού Giannakis Academy Περιλαμβάνει εκτός από την περίοδο της Χαλκιδικής, 1 περίοδο στο Ηράκλειο της Κρήτης (2-7 Ιουλίου) και 2 περιόδους στην Αθήνα (9-14 & 16-21 Ιουλίου)

Εγγραφές για τις περιόδους της Αθήνας γίνονται στο:

http://www.giannakisacademy.com/registration

Εγγραφές για τις περιόδους του Ηρακλείου Κρήτης γίνονται μέσω το γραφείου το ΑΣ ΟΦΗ».