«Θα αφιερώσουμε τον τίτλο στην οικογένεια»

1923690 1

Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε στο BasketNews για την σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό, την δική του άνοδο, ενώ εξήγησε ότι σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κατακτήσει στο τέλος το πρωτάθλημα, θα τον αφιερώσουν όλοι στην οικογένεια Γιαννακόπουλου! 

Αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ είπε οτι «μπορούμε να πάμε στο ΣΕΦ και να σημειώσουμε την 3η μας σερί νίκη. Με την ίδια ενέργεια και την ίδια νοοτροπία, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την δική του άνοδο εξήγησε ότι «είναι οι τελικοί και είμαι έτοιμος να παίξω!  Αυτό πρέπει να περιμένεις. Αν δεν τα δίνεις όλα, τότε δεν πρέπει να παίζεις», ενώ σε ερώτηση για το αν βλέπεις διαφορές ή ομοιότητες με τους περσινούς τελικούς, είπε: «Δεν ξέρω αν υπάρχουν διαφορές. Πέρυσι κρατήσαμε την έδρα μας, φέτος χάσαμε εδώ και νικήσαμε εκεί. Η νίκη μετράει».

Όσον αφορά τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, είπε: «Λυπάμαι και εύχομαι το καλύτερο για την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Είμαστε όλοι μια οικογένεια και θα παλέψουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα γι’ αυτόν . Θα του το αφιερώσουμε. Εξάλλου χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν πιθανό, να γίνει η ομάδα δυνατή και να διεκδικεί πρωταθλήματα. Αν το πάρουμε θα είναι κάτι ιδιαίτερο».

Και κατέληξε: «Χωρίς την οικογένεια Γιαννακόπουλου, τίποτα δεν θα ήταν πιθανό, ειδικά τα πρωταθλήματα. Θα σημαίνει κάτι ξεχωριστό για αυτούς».