Παράπονα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Αστυνομία

 aggelo 1

Άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός επισκέφτηκαν τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Χρήστο Παπαζαφείρη και εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη συμπεριφορά των οργάνων της τάξης στον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Στο ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι.

Ο Ολυμπιακός κατηγόρησε ευθέως την Αστυνομία για όλα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ με τα επεισόδια με τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων», κάνοντας λόγο για προκλήσεις εκ μέρους των οργάνων της τάξης που βρέθηκαν στο φαληρικό στάδιο για τον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, άνθρωποι της ομάδας επισκέφτηκαν τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Χρήστο Παπαζαφείρη, για να του επισημάνουν τα όσα έγιναν, ο ίδιος τους άκουσε με μεγάλη προσοχή, όντας μάλιστα ενήμερος και προβληματισμένος από τα περιστατικά

Όπως μάλιστα αναφέρουν πληροφορίες, θα χειριστεί ο ίδιος το θέμα και θα προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες ούτως ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα στον τέταρτο τελικό και να κυλήσουν όλα ομαλά. Από κει και πέρα, οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στην προπόνηση στο ΣΕΦ.