Ουίλτζερ: «Δύσκολα τώρα στο ΟΑΚΑ, αλλά το πιστεύουμε»

4477073 1

Ο Κάιλ Ουίλτζερ γνωρίζει τις δυσκολιες του αγώνα στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν χάνει την αυτοπεποίθησή του, παρά την ήττα του Ολυμπακού στον δεύτερο τελικό της σειράς.

«Χάσαμε το παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι το πλάνο μας είναι εξαιρετικό. Συνεχίσαμε να παίζουμε εξαιρετική άμυνα και πιστεύω ότι το επόμενο παιχνίδι θα είναι και αυτό πολύ καλό. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, οπότε πιστεύω ότι θα έχουμε την ίδια απόδοση και την Κυριακή» δήλωσε ο Καναδός φόργουορντ και συνέχισε:

«Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλή άμυνα, εμείς χάσαμε κάποια σουτ... Πρέπει όταν σφίγγουν την άμυνα τους να συνεχίσουμε να κινούμαστε στην επίθεση και να έχουμε αυτοπεποίθηση. Χωρίς αμφιβολία πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, όπως παίζουμε όλη την σειρά αυτή και να βάλουμε κάποια σουτ. Θα βάλει και ο Παναθηναϊκός αλλά συνολικά αν είμαστε επιθετικοί στην άμυνα, γυρίσουμε την μπάλα στην επίθεση και τρέξουμε στον αιφνιδιασμό δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για τους τελικούς είπε ότι «είναι σπουδαία η ατμόσφαιρα των τελικών, οι οπαδοί είναι τρομεροί και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε που έρχονται εδώ και μας υποστηρίζουν. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε ενέργεια. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έχει πάρει την ψυχολογία. Θα κάνουμε καλό παιχνίδι την Κυριακή και θα παίξουμε δυνατά».

Για το φάουλ του Παπαπέτρου στον Σίνγκλετον, σχολίασε: «Είναι δύσκολη η απόφαση για το φάουλ του Παπαπέτρου και προφανώς δεν είναι υπέρ μας, αλλά δεν πρέπει να κοιτάξουμε πίσω σε αυτό και να το σκεφτούμε παραπάνω, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στο Game 3».

Και κατέληξε: «Είναι δύσκολο να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ , αλλά ήδη έχουμε κάνει ένα καλό παιχνίδι εκεί και αν συνεχίσουμε να παίζουμε σκληρά, έχουμε την αυτοπεποίθηση να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Είναι δύσκολη έδρα, αλλά πραγματικά πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε. Δεν νοιώθαμε πίεση. Αντιδράσαμε στο τέλος, δεν τα καταφέραμε αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να προσπαθούμε».