Θανάσης: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό να παίζει με τη Μούρθια!»

1670392

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για το θεμα της Ευρωλίγκας και τέθηκε υπέρ της παραμονής του Παναθηναϊκού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αρκεί να υπάρχουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην COSMOTE TV κι αναφέρθηκε αρχικώς στην απώλεια του αδελφού του Κώστα που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί έχασα τον αδελφό μου. Ένας εξαιρετικός και σπουδαίος άνθρωπος, ένας καλός σύντροφος. Ξεκινήσαμε από το μηδέν και φτάσαμε όσο ψηλότερα γίνεται. Έρχομαι στο γήπεδο γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μην είμαι παρών σε οτιδήποτε αφορά τον Παναθηναϊκό. Είναι το φάρμακο μας». 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Προσπαθώ όσο μπορώ να τον βοηθώ με τη μεγάλη πείρα που έχω. Ο Δημήτρης είναι πιο παθιασμένος από εμένα και τον πατέρα του, τον Παύλο. Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο εμπλοκής του στην ΠΑΕ, ρωτήστε τον ίδιο. Όπου υπάρχει Παναθηναϊκός, υπάρχει και το όνομα Γιαννακόπουλου από πίσω».

Κλείνοντας σχολίασε το ενδεχόμενο αποχώρησης των «πράσινων» από την EuroLeague: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό να παίζει σε μια υποδεέστερη διοργάνωση. Προσωπικά θέλω να μείνει στην EuroLeague αλλά κι αυτοί επιτέλους πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους. Κάνουν αξεπέραστο κυνηγητό στον Παναθηναϊκό! Εγώ θα ήθελα να μείνει, δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό να παίζει με τη... Μούρθια»