«Break» η Γιούτα με... βομβαρδισμό του Ίνγκλες! (vid)

joe

Μεγάλο παιχνίδι στο Χιούστον με τους Τζαζ παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τον Ρούμπιο να... σπάνε την έδρα των Ρόκετς επικρατώντας με 116-108 στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Προβάδισμα στον δρόμο προς τον τελικό της Δύσης πήραν οι Τζαζ. Η ομάδα της Γιούτα επικράτησε των Ρόκετς στο Χιούστον με 116-108 και ισοφάρισε την σειρά των ημιτελικών (1-1) «σπάζοντας» και την έδρα των αντιπάλων τους. Οι φιλοξενούμενοι που έπαιξαν και πάλι χωρίς τον Ρούμπιο ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα με εξαίρεση την τρίτη περίοδο στην οποία η παρέα του Μούσια πήρα το προβάδισμα. Και πάλι όμως ήταν αυτοί που αντέδρασαν και στο τέλος πανηγύρισαν μια σημαντικότατη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ινγκλες με 27 πόντους και 7/9 τρίποντα και τον ακολούθησαν οι Μπαρνς και Μίτσελ με 17, ενώ από 15 είχαν οι Γκομπέρ και Κρόουντερ. Για τους ηττημένους που δεν περίμεναν πως θα έχαναν το πλεονέκτημα που με τόσο κόπο απέκτησαν, ο Χάρντεν είχε 32, ο Πολ ακολούθησε με 23, ο Κάπελα είχε 21 και ο Γκόρντον 15, αλλά δεν έφτασαν για να μπορέσουν οι ρουκέτες να κάνουν το 2-0 στην σειρά.