Μπουρούσης: «Θέλω κάποια στιγμή να παίξω στην Καρδίτσα»!

bourousis

Ο Γιάννης Μπουρούσης βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καρδίτσα όπου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί μελλοντικά στην ομάδα της πόλης του!  

Αναλυτικά ανέφερε στο karditsasportiva.gr

Γιάννη ποια είναι η εικόνα που έχεις για τον ΑΣ Καρδίτσας;
«Παρακολουθώ την ομάδα τα τελευταία χρόνια και την πολύ καλή προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι της διοίκησης.  Γίνεται μία αξιόλογη πορεία και κανείς τους δεν το βάζει κάτω. Το θετικό είναι ότι και η τοπική κοινωνία βοηθάει, υπάρχουν χορηγοί και επιχειρήσεις που στηρίζουν τον Σύλλογο και κακά τα ψέματα χωρίς αυτούς η ομάδα δε θα μπορούσε να είναι σε αυτό το επίπεδο που βρίσκεται σήμερα».

Πώς αξιολογείς τη φετινή χρονιά της ομάδας; 
«Γίνεται μία προσπάθεια να κρατηθεί η ομάδα στην Α2, στην πρώτη της παρουσία σε αυτή την κατηγορία. Ευελπιστούμε να παραμείνει, του χρόνου να γίνει και το γήπεδο, ώστε να αγωνίζεται εκεί και ο κόσμος που είναι πάντα δίπλα της να το γεμίσει και να την κρατήσει ψηλά».

Στο παρελθόν δήλωσες πως θα ήθελες να αγωνιστείς ξανά για την Καρδίτσα. Η τωρινή σου βούληση ποια ειναι;
«Θέλω κάποια στιγμή να αγωνιστώ στον ΑΣΚ για την πόλη μου την Καρδίτσα. Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και είμαι και εγώ υγιής θα ήθελα να βοηθήσω σε αυτά τα παιχνίδια».

Υπάρχει κάποια στιγμή που θα ξεχώριζες στην καριέρα σου;
«Είναι πολλές οι στιγμές όλα αυτά τα χρόνια αλλά ξεχωρίζω εκείνες που έχω ζήσει με την Εθνική ομάδα. Θα έλεγα όλες τις στιγμές που έχω ζήσει στην Εθνική».