Καλτσίδου: «Με προσβάλει όταν μιλούν για το γυναικείο μπάσκετ με το χειρότερο τρόπο»!

kkkk 5

Ξέσπασε μέσω η Στέλλα Καλτσίδου, με αφορμή το περιστατικό στο Πρωτέας Βούλας - Ολυμπιακός Βόλου, όπου οι φιλοξενούμενες αποχώρησαν από τον αγώνα.

Θέση πήρε η Στέλλα Καλτσίδου για τα όσα γράφτηκαν, μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού Βόλου από το ματς με τον Πρωτέα στην Βούλα.

Η κορυφαία Ελληνίδα διεθνής παίκτρια του Ολυμπιακού έστειλε μήνυμα προς πάσα κατέυθυνση μέσω ανάρτησής της στο facebook.

«Μετά το τουλάχιστον λυπηρό γεγονός που έλαβε θέση στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλας με τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή και τα όσα ειπώθηκαν στα ΜΜΕ κ στα social media για το γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου άποψη και συναισθήματα για το γεγονός, ως αθλήτρια πρώτον και ως μέλος της Εθνικής Ομάδας εδώ και πολλά χρόνια.

Προσωπικά με προσβάλει πολύ το γεγονός οτι όλοι μιλάνε για το γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα γενικά με τον χειρότερο τρόπο εξαιτίας αυτού του περιστατικού! Αυτό που έγινε δεν εκπροσωπεί το άθλημα στη χώρα μας αλλά το συγκεκριμένο σωματείο! Δεν μπορούν λοιπόν οι έχοντες σχέση με τον χώρο αλλά και οι μη, να τους βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι!!

Έχουμε παλέψει κι έχουμε ιδρώσει πολύ για να αναδείξουμε το άθλημα μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη!

Γι’αυτό, καλό θα ήταν πρώτον, όσοι δουλεύουν στο χώρο αυτό να σκέφτονται και να σέβονται τον κόπο και την προσπάθεια χρόνων κάποιων ανθρώπων και να μην μας καταδικάζουν με τέτοιες πράξεις!!

Και δεύτερον, όλοι αυτοί που σχολιάζουν τα γεγονότα να μην ψάχνουν ευκαιρία να τα ισοπεδώσουν ολα!

Κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του!!!

Οι αγώνες κερδίζονται και χάνονται μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου! Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος πρέπει να καταδικάζεται και να μην αμαυρώνει όλες τις υπόλοιπες αθλήτριες κι όλα τα υπόλοιπα σωματεία, που παλεύουν με οποίο τρόπο μπορούν εντός γηπέδου να πάρουν αυτό που τους αναλογεί! 

Ζήτω συγγνώμη για την έκταση του κειμένου αλλά ούσα ελληνίδα αθλήτρια με πείραξε πολύ όλο αυτό που έγινε!

Καλή επιτυχία με υγεία σε όλες τις ομάδες για τα play off κ τα play out».