Είπε ξείπε για Γιατζόγλου

stiv1

Μέσα σε λίγες ώρες ο Πανιώνιος με δεύτερη ανακοίνωσή του πήρε πίσω την απόφασή του να αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Ζιάγκο με τον Στιβ Γιατζόγλου.

Αιτία, οι αντιδράσεις από την πλευρά των οπαδών και οι πιέσεις που δέχθηκε ο πρόεδρος Σταύρος Αλαφογιάννης, για την επιλογή του 68χρονου προπονητή.

Οι παίκτες από την πλευρά τους με κοινή δήλωσή τους θεωρούν «μονόδρομο την επιστροφή του κόουτς» και η διοίκηση προσπαθεί να πείσει τον Βαγγέλη Ζιάγκο να παραμείνει στην ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι στις 9 Ιανουαρίου, μετά την ήττα του Πανιωνίου στη Ν. Σμύρνη και η απογοήτευση που επικρατούσε με το 1-10, ο προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε γνωστή με ανακοίνωση της ΚΑΕ. Τελικά αποφασίστηκε να παραμείνει ο Ζιάγκος με νέους συνεργάτες και αυτή η κίνηση αποδείχθηκε συσπειρωτική εκκίνηση για τη σωτηρία της ομάδας.

Τώρα, μετά από ένα ολόκληρο γύρο και πριν από τον κρίσιμο αγώνα ρεβάνς με τον Άρη, προέκυψε νέο πρόβλημα προπονητή, ίσως για να ενισχυθεί το κίνητρο για την παραμονή, αν και οι εξελίξεις διατάραξαν το κλίμα στην ομάδα και ο κ, Αλεφογιάννης σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο ν'  αποχωρήσει μετά τη συμπεριφορά των οπαδών προς το πρόχωπό του.

Η στροφή της διοίκησης του Πανιωνίου αποδίδεται στο γεγονός ότι ο Γιατζόγλου είχε παραβρεθεί σε εκδήλωση της «Χρυσής Αυγής» και αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε:

"Η δίοικηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA συναισθανόμενη τις αντιδράσεις της πλειοψηφίας των φιλάθλων στην απόφαση συνεργασίας με τον Στήβ Γιατζόγλου, ο οποίος στο παρελθόν έχει τοποθετηθεί σε ακραίο πολιτικό χώρο, εκ διαμέτρου αντίθετo με τις διαχρονικές αξίες και ήθη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ, αποφάσισε την ματαίωση της.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA"