Ο Στιβ στον Πανιώνιο

stiv

Σε αιφνιδιαστική αλλαγή προπονητή προχώρησε ο Πανιώνιος, που έλυσε τη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Ζιάγκο και τη θέση του για τους τρεις εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος πάρει ο Στιβ Γιατζόγλου.

Η ομάδα της Ν. Σμύρνης που έφτασε στο σημείο να έχει βάσιμες ελπίδες για την παραμονή της, το οφείλει στην παρουσία του Ζιάγκου, αλλά προφανώς η επιλογή του μπαρουτοκαπνισμένου σε ειδικές αποστολές Στιβ Γιατζόγλου, έχει να κάνει με την κρισιμότητα των αγώνων που θα κρίνουν και την τύχη της ομάδας. Και ειδικά ο αγώνας με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (5 Μαΐου) μοιάζει με τελικό.

Η τύχη φέρνει τον Στιβ με την επιστροφή του στην Α1, να βρεθεί απέναντι στον Άρη στον οποίο ήταν προπονητής δύο φορές. Την περίοδο 1992-93, στην πρώτη χρονιά του Άρη χωρίς τον Νίκο Γκάλη και την περίοδο 2001-02, σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μαζί με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, είναι οι δύο προπονητές που έχουν εργαστεί στις περισσότερες ομάδες της Α1.

Ο Πανιώνιος είναι η 11η ομάδα που αναλαμβάνει ο Γιατζόγλου, μετά τον Ολυμπιακό, τον Σπόρτιγκ, τον Ηρακλή (δύο φορές), τον Άρη (δύο φορές), την ΑΕΚ, το Παγκράτι, το Περιστέρι, τη Λάρισα, το Αιγάλεω και την Καβάλα.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Βαγγέλη Ζιάγκο. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, την ομάδα θα αναλάβει ο Στήβ Γιατζόγλου με τους ίδιους συνεργάτες στο τεχνικό επιτελείο".