Απο... μηχανής Γιάνναρος και 2-2! (vid)

kunbo

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο... από μηχανής Θεός των Μιλγουόκι Μπακς αφού με φόλοου στα 5'' πριν από το τέλος χάρισε τη νίκη κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς με 104-102 και έφερε τη σειρά στα ίσια (2-2)! 

Σε μία ακόμα ματσάρα της σειράς Μπακς-Σέλτικς, ο Έλληνας φόργουορντ βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο... κατάλληλο σημείο και με ένα φόλοου στα 5'' πριν από το τέλος έμελλε να χαρίσει τη νίκη στα «Ελάφια» κόντρα στους Σέλτικς (104-102) φέρνοντας τη σειρά στα ίσια (2-2)! 

Ο Μπρόγκντον μπορεί να ήταν άστοχος στη προσπάθειά του, αλλά ο Γιάννης ήταν εκεί που... έπρεπε να ήταν! Και να 'ταν μόνο το συγκεκριμένο καλάθι;

Στην τελευταία περίοδο και όταν οι Σέλτικς είχαν καταφέρει να ανατρέψουν διαφορά 20 πόντων (65-45 είχαν προηγηθεί οι Μπακς), να επιστρέψουν στο ματς και να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος τη νίκη, ο Αντετοκούνμπο πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Με συνεχόμενα καλάθια κατάφερε να κρατήσει το Μιλγουόκι στο ματς και να ρίξει τη Βοστώνη στο καναβάτσο. Συνολικά τελείωσε το ματς έχοντας 27 πόντους με 10/18 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 3/6 βολές, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 λάθη σε 40 λεπτά συμμετοχής. Ο Κρις Μίντλετον τον ακολούθησε σε απόδοση με 23 πόντους έχοντας 3/5 τρίποντα και 6 ριμπάουντ.

Για τους Σέλτικς, πήγε... στράφι το ρεκόρ καριέρας του Τζέιλεν Μπράουν στα playoffs, έχοντας 34 πόντους με 13/24 εντός παιδιάς, 3/4 βολές και 8 ριμπάουντ.