Ντόντσιτς: «To ίδιο είτε χάναμε με έναν πόντο, είτε με 30»

donc

Λίγο πριν από την πρωινή προπόνηση της Ρεάλ, ο Λούκα Ντόντσιτς μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ματς της σειράς, ενώ στάθηκε και σε αυτά που πρέπει να κάνει ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης.

Ο σταρ των Μαδριλένων τα βρήκε... σκούρα από το μαρκάρισμα του Θανάση Αντετοκούνμπο με αποτέλεσμα να κινηθεί στα ρηχά, όπως και η υπόλοιπη ομάδα της Ρεάλ. Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να αλλάξει την εικόνα της;

«Πρέπει να βάλουμε την ενέργεια, την προσπάθεια και την θέληση στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, στοιχεία που μας έλειψαν στο Game 1. Δεν είχαμε τίποτε από αυτά την Τρίτη» δήλωσε ο Σλοβενός γκαρντ της Ρεάλ και εστίασε σε δύο παίκτες:

«Και ο Καλάθης και ο Τζέιμς είναι φοβεροί παίκτες και πρέπει να τους βάλουμε επιπλέον πίεση στο δεύτερο ματς. Αυτό είναι και το πλάνο μας». Βέβαια δεν μπορούσε να πει τι ακριβώς έφταιξε για το άσχημο ξεκίνημα της Ρεάλ: «Δεν ξέρω τι έφταιξε και ξεκινήσαμε τόσο άσχημα. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έπρεπε να κάνουμε τέτοιο ξεκίνημα στο ματς. Όμως είναι μόνο 1-0. Και πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας στο Game 2».

Όσο για το Game 2 την Πέμπτη το βράδυ (19/4, 21:15); «Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Είτε χάναμε με έναν πόντο είτε τώρα με 30, το σκορ είναι ίδιο. 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να έχουμε ενέργεια στο δεύτερο ματς».

Σε ερώτηση για το αν αυτά τα ματς είναι πρόκληση για εκείνον όσον αφορά την... κούρσα για το βραβείο του MVP κόντρα στον Νικ Καλάθη, είπε: «Δεν με νοιάζει καθόλου αυτό το πράγμα αυτή τη στιγμή. Το μόνο που με νοιάζει είναι να πάρουμε τη πρόκριση στο Final 4.»