«Με την ίδια νοοτροπία και στο δεύτερο ματς!»

4435021

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει το φαβορί στη σειρά με τον Παναθηναϊκό παρά την επιβλητική εμφάνιση του «τριφυλλιού» στο Game 1.  

«Νομίζω ότι δεν πρέπει να κάνουμε reset το μυαλό μας αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και σε κάθε παιχνίδι να βρίσκεσαι στην ίδια κατεύθυνση. Όταν χάνεις πρέπει να αλλάζεις το μυαλό σου για να νικήσεις. Στα playoffs δεν πρέπει να σταματάς» εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη Media Day ενόψει του Game 2 με τους Μαδριλένους.

Ο Πασκουάλ ρωτήθηκε αν πιστεύει ακόμα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί: «Θεωρώ ότι η Ρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα με ποιότητα και εμπειρία. Ξέρω τη δυναμική τους και περιμένω την αντίδρασή τους. Θεωρώ ότι είναι ακόμα το φαβορί».

Για το αν υπάρχουν τρικ στη σειρά: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Και οι δύο ομάδες είναι σοβαρές στην άμυνα και στην επίθεση. Σίγουρα θα υπάρχουν διαφορετικές καταστάσεις, αλλά τίποτα παράξενο για τους δύο προπονητές, δύσκολα όμως θα παίξουν σημαντικό ρόλο».