Απίστευτο: Διαφορετικό ρόστερ η Μακάμπι για Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα!

teamvalencia980

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχωράει η Μακάμπι Τελ Αβίβ ενόψει της νέας σεζόν, αφού όπως ανακοίνωσε θα χρησιμοποιεί διαφορετικό ρόστερ στο πρωτάθλημα και διαφορετικό στην Ευρωλίγκα, ενώ θα υπάρχουν και δύο προπονητές!

«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έχει δύο διαφορετικά ρόστερ την επόμενη σεζόν (2018/19), το ένα εκ των οποίων θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Ισραήλ και το άλλο στην Euroleague. Κάθε ρόστερ θα έχει διαφορετικό προπονητικό σταφ με βασικό στόχο να είναι η ομάδα ανταγωνιστική με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωσε και κατέληγε:

«Έπειτα από μία δεκαετία περιορισμών που εφαρμόζονται στο πρωτάθλημα Ισραήλ με μοναδικό σκοπό να επιβραδύνουν την Μακάμπι, έγινε μία ανάλυση του υπάρχοντος συστήματος. Η ομάδα κατέληξε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να έχει μια ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρώπη με τους υπάρχοντες περιορισμούς στο εθνικό πρωτάθλημα. Ο συλλογός αποφάσισε ότι η Μακάμπι δεν μπορεί να παλεύει ως μποξέρ με δεμένα χέρια. Η διοίκηση αποφάσισε να χτίσει δύο διαφορετικά ρόστερ».