«Νίκη και... βλέπουμε για το πλεονέκτημα»

1876328

Λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το Μιλάνο, ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το ματς με την Αρμάνι (5/4, 21:45) και υπογράμμισε ότι η ομάδα του θέλει να κάνει το... καθήκον της.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην κρατάει την τύχη στα χέρια του όσον αφορά το πλεονέκτημα της έδρας ωστόσο ο Καταλανός τεχνικός υπογράμμισε στην κάμερα της Nova ότι θα διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες μέχρι... τέλους: 

«Θα πρέπει να κερδίσουμε όπως είπαμε. Έχουμε το τελευταίο ματς της σεζόν. Έχουμε κάνει καλή δουλειά έως τώρα. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πλεονέκτημα έδρας. Αισθανόμαστε καλά, γιατί κάναμε καλή δουλειά έως τώρα. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την Αρμάνι. Στην αρχή της σεζόν ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες, σαν ρόστερ και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Αυτό το έλεγα. Ενισχύθηκαν με τον Κουζμίνσκας και θα θέλουν μια νίκη για να κλείσουν τη σεζόν» ήταν τα λόγια του Πασκουάλ, ο οποίος δεν υπολογίζει στον Κέι Σι Ρίβερς.

Στη συνέχεια είπε πως «θα πρέπει να έχουμε δύναμη, σε άμυνα και επίθεση. Έχουμε πολύ ποιότητα σαν ομάδα και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Επίσης, έχει πολύ ενέργεια σαν ομάδα η Αρμάνι. Έχουν παίκτες που μπορούν να σουτάρουν από μακριά. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε παίζοντας καλή άμυνα και τρέχοντας στην επίθεση. Θα παίξουμε με το στυλ μας ως Παναθηναϊκός».

Και κατέληξε μιλώντας για τους γκαρντ: «Πολλές φορές οι γκαρντ μας είχαν προβλήματα. Θα χρειαστούν χρόνο, ώστε να βρουν ρυθμό. Αυτό συμβαίνει και με τους Παππά και Λοτσέσκι».