Μήτογλου: «Υποχρέωση η νίκη στο Μιλάνο, αλλά προέχει ο Άρης

1860931

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για το παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (2/4, 18:00), στάθηκε στις συνεχόμενες νίκες στην EuroLeague, ενώ εξήγησε ότι είναι υποχρέωση για τον Παναθηναϊκό το «διπλό» στο Μιλάνο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

 

«Η ομάδα μας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες στην EuroLeague  με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Μετά την Μάλαγα, τον Ερυθρό Αστέρα και την Μακάμπι καταφέραμε να κερδίσουμε και τη Βαλένθια, προσφέροντας θέαμα και χαρά στους φιλάθλους μας, που σε ακόμη έναν αγώνα ήρθαν στο ΟΑΚΑ για να μας υποστηρίξουν.

Το πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs  δεν βρίσκεται στα δικά μας χέρια, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι και την τελευταία αγωνιστική στο Μιλάνο να παλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε.

Πρωτίστως, βέβαια, αυτό που μας απασχολεί περισσότερο είναι ο αγώνας πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη. Εδώ και κάποιες ημέρες ο αντίπαλός μας έχει νέο προπονητή με τον οποίο πανηγύρισε μια σημαντική νίκη επί του Προμηθέα την προηγούμενη εβδομάδα. Θα έρθει στην Αθήνα με καλή ψυχολογία γεγονός που τον καθιστά επικίνδυνο, καθώς είναι μια ομάδα με έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες.

Από μέρους μας επιβάλλεται να είμαστε προσεκτικοί από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ώστε να καταφέρουμε να διατηρήσουμε το αήττητο μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος»