«Καμπάνα» για το... ξύλο Τσούπκοβιτς-Μανωλόπουλου!

222 0

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τους Σλάβεν Τσούπκοβιτς και Σωτήρη Μανωλόπουλο, για το επεισόδιο που είχαν στο Κύμη - Πανιώνιος.

Με πρόστιμο 1.200 ευρώ και μια αγωνιστική εκτός τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τους Τσούπκοβιτς και Μανωλόπουλο, για τον καυγά που είχαν στο Κύμη-Πανιώνιος, ο οποίος έφερε την αποβολή και των δύο από το ματς.

Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης της Νέας Σμύρνης θα χάσει το ματς με το Λαύριο και αυτός της Εύβοιας αυτό με τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά

- Επιβάλλεται στον κο Cupkovic Slaven, καλαθοσφαιριστή της ομάδας της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΚΑΕ, για περίπτωση ανάρμοστης συμπεριφοράς αθλητή προς αντίπαλο αθλητή συνεπεία της οποίας αποβλήθηκε, που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΚΥΜΗ Γ.Σ. ΚΑΕ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.»,  που διεξήχθη στις 25.03.2018, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας (1) και χρηματικό πρόστιμο χιλίων διακοσίων (1.200,00) ΕΥΡΩ. 

- Επιβάλλεται στον κο Σωτήριο Μανωλόπουλο, καλαθοσφαιριστή της ομάδας της ΚΥΜΗ Γ.Σ. ΚΑΕ,  για περίπτωση ανάρμοστης συμπεριφοράς αθλητή προς αντίπαλο αθλητή συνεπεία της οποίας αποβλήθηκε, που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΚΥΜΗ Γ.Σ. ΚΑΕ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.», που διεξήχθη στις 25.03.2018, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας (1) και χρηματικό πρόστιμο χιλίων διακοσίων (1.200,00) ΕΥΡΩ.